Membru:     Parola:     Autologin?     
logo
logo

Topic nou Răspunde  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  următoare
Autor Mesaj
 subiect: www.BanatSport.ro
PostData postării: Sâm feb 20, 2010 4:02 pm 

Data înscrierii: Mar feb 09, 2010 7:49 pm
S-A LANSAT PORTALUL http://www.banatsport.ro
Dorim să vă informăm că cel mai nou portal sportiv de ştiri s-a lansat pe parcursul lunii februarie. Este vorba despre http://www.banatsport.ro un portal care propune utilizatorilor intrarea în fascinanta lume a sportului bănăţean. Conţinutul este foarte bogat şi variat, dar primează ştirile locale, urmate de cele regionale, naţionale şi internaţionale. Pe platforma portalului se mai găsesc sondaje, concursuri, dar şi un domeniu video în care se găsesc cele mai interesante filmuleţe din lumea sportului. Echipa redacţională este tânără, dar experimentată şi doreşte să vă ţină informaţi 24 de pre pe zi, 7 zile din săptămână. Cum cea mai bună probă este cea practică, vă invităm să accesaţi meniul saitului nostru. Intenţionăm ca din primăvară saitul să fie susţinut şi de un ziar săptămânal sportiv, care să sfideze criza economică mondială şi să-şi găsească locul său în peisajul mult încercatei prese locale timişorene.
Echipa btsp.ro

Sus
 Citeşte profilul unui utilizator  

subiect: Re: www.BanatSport.ro www.btsp.ro
PostData postării: Sâm feb 20, 2010 7:20 pm 

Data înscrierii: Joi iul 02, 2009 7:52 pm
BanatSport.ro a scris:
S-A LANSAT PORTALUL http://www.banatsport.ro
Dorim să vă informăm că cel mai nou portal sportiv de ştiri s-a lansat pe parcursul lunii februarie. Este vorba despre http://www.banatsport.ro un portal care propune utilizatorilor intrarea în fascinanta lume a sportului bănăţean. Conţinutul este foarte bogat şi variat, dar primează ştirile locale, urmate de cele regionale, naţionale şi internaţionale. Pe platforma portalului se mai găsesc sondaje, concursuri, dar şi un domeniu video în care se găsesc cele mai interesante filmuleţe din lumea sportului. Echipa redacţională este tânără, dar experimentată şi doreşte să vă ţină informaţi 24 de pre pe zi, 7 zile din săptămână. Cum cea mai bună probă este cea practică, vă invităm să accesaţi meniul saitului nostru. Intenţionăm ca din primăvară saitul să fie susţinut şi de un ziar săptămânal sportiv, care să sfideze criza economică mondială şi să-şi găsească locul său în peisajul mult încercatei prese locale timişorene.
Echipa btsp.ro

Da' va rog eu frumos un lucru, pune-ti in loc de "FC TIMISOARA", "POLI TIMISOARA"!

Sus

PostData postării: Sâm feb 20, 2010 9:49 pm 

Data înscrierii: Lun iul 06, 2009 5:56 am
Locaţie: Timisoara
Poate invatati si sa cereti voie inainte sa folositi pozele altora si sa precizati sursa foto. Eventual sa ma treceti in caseta redactionala daca tot imi folositi pozele la greu.

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 3:56 am 

Data înscrierii: Vin iul 03, 2009 4:21 am
Locaţie: Vancouver, BC
cine a decis ca sunteti cel mai citit site de sport din Banat? trafic.ro sau voi?

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 10:45 am 

Data înscrierii: Vin iul 03, 2009 6:44 am
Fara sa fiu rautacios , titluri ca "steluta s-a prabusit" , "stoichita pleci si tu?" "rapidul a deraiat" pe prima pagina , nu prea au legatura cu fascinanta lume a sportului banatean. Dar na, probabil le indexeaza bine google si mai castigati vizitatori...

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 10:52 am 

Data înscrierii: Joi iul 02, 2009 11:22 am
Locaţie: LipoZone
micky a scris:
Fara sa fiu rautacios , titluri ca "steluta s-a prabusit" , "stoichita pleci si tu?" "rapidul a deraiat" pe prima pagina , nu prea au legatura cu fascinanta lume a sportului banatean. Dar na, probabil le indexeaza bine google si mai castigati vizitatori...

:green6:
Si astia-s shtoisti? :capinzid:
De cei de la Google vorbesc! - later edit, ca am fost gresit inteles.
:D

Ultima modificare a fost făcută de orangetm în Dum feb 21, 2010 8:33 pm; modificat 1 dată.

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 8:22 pm 

E clar ca nu suntem primiti cu bratele deschise, din pacate, dar incercam sa ne facem placuti pana la urma!
@Theia - Am modificat denumirea echipei noastre favorite(nu ascundem faptul ca trei din cei implicati in proiect suntem Polisti) am modificat din FC Timisoara in Poli Timisoara
@Amadeus- Recunoastem!! A fost gresala noastra nu trebuia sa punem ca slogan aspiratiile noastre( am modificat din :
"cel mai citit site" in "cel mai nou site")
@orangetm- ziaristii ar trebui sa fie impartiali iar daca nu sunt, nu trebuie sa se vada asta in articole.Trebuie sa vezi un articol ca pe o informatie nu ca pe o reclama ascunsa sau ca pe o simpatie de club Bucurestean.
@micky- in general oameni rautaciosi isi incep pledoariile prin traditionalul "nu vreau sa fiu, sa par, RAUTACIOS" dar sunt sigur ca nu faci parte din catregoria aia asa ca am sa-ti raspund! NU avem o a doua pagina , stirile sunt afisate in ordinea publicarii acestora, si iti garantez ca la sectiunea "cele mai importante stiri(coloana centrala)" nu vor aparea dacat stiri regionale sau internationale
@Cosmin Dan- Domnule Dan Cosmin va rog sa faceti inventarul pozelor "folosite" de catre noi si nota de plata!

Pana la urma, acest portal de stiri, Banat Sport a fost creat pentru voi, suporterii sportului banatean, si stim ca alaturi voi, putem sa ne perfectionam si sa va inform in cel mai util mod.
Asteptam in continuare criticile constructive!

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 8:31 pm 

Data înscrierii: Joi iul 02, 2009 11:22 am
Locaţie: LipoZone
Dragilor, a fost o gluma cu google si nu am facut nici o referire la voi macar! :mrgreen:
Apropo, v-am pus pe favorites...
Corectati-va clasamentul Ligii 1, ca e eronat total!
Nu mai credeti tot ce vedeti, asta e un forum mai glumet uneori...
:ymhug:

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 8:32 pm 

Data înscrierii: Lun iun 29, 2009 1:07 pm
BanatSport.ro a scris:
[color=#400080]S-A LANSAT PORTALUL http://www.banatsport.ro
... Echipa redacţională este tânără, dar experimentată ...

ceva nume din echipa? daca sunt experimentati ma gandesc ca sunt cunoscuti, sau nu vreti sa va expuneti?

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 8:32 pm 

Data înscrierii: Vin iul 03, 2009 6:44 am
Mi-am exprimat doar parerea, despre portalul vostru :) eu asa inteleg cand te numesti banatsport, sa te adresezi in special cititorului banatean ( care e sufocat suficient la televizor cu stiri despre stoichita,nicolita,prepelita si alti ita ) si asta inseamna 70-80 % stiri din banat ( fotbal vest chiar reuseste asta). In rest, sa aveti bafta si putere de munca ! :ympeace:

Sus

PostData postării: Dum feb 21, 2010 11:05 pm 

Data înscrierii: Lun iul 06, 2009 5:56 am
BanatSport.ro a scris:
E clar ca nu suntem primiti cu bratele deschise, din pacate, dar incercam sa ne facem placuti pana la urma!
@Theia - Am modificat denumirea echipei noastre favorite(nu ascundem faptul ca trei din cei implicati in proiect suntem Polisti) am modificat din FC Timisoara in Poli Timisoara
@Amadeus- Recunoastem!! A fost gresala noastra nu trebuia sa punem ca slogan aspiratiile noastre( am modificat din :
"cel mai citit site" in "cel mai nou site")
@orangetm- ziaristii ar trebui sa fie impartiali iar daca nu sunt, nu trebuie sa se vada asta in articole.Trebuie sa vezi un articol ca pe o informatie nu ca pe o reclama ascunsa sau ca pe o simpatie de club Bucurestean.
@micky- in general oameni rautaciosi isi incep pledoariile prin traditionalul "nu vreau sa fiu, sa par, RAUTACIOS" dar sunt sigur ca nu faci parte din catregoria aia asa ca am sa-ti raspund! NU avem o a doua pagina , stirile sunt afisate in ordinea publicarii acestora, si iti garantez ca la sectiunea "cele mai importante stiri(coloana centrala)" nu vor aparea dacat stiri regionale sau internationale
@Cosmin Dan- Domnule Dan Cosmin va rog sa faceti inventarul pozelor "folosite" de catre noi si nota de plata!

Pana la urma, acest portal de stiri, Banat Sport a fost creat pentru voi, suporterii sportului banatean, si stim ca alaturi voi, putem sa ne perfectionam si sa va inform in cel mai util mod.
Asteptam in continuare criticile constructive!

http://www.banatsport.ro/stiri/%E2%80%9 ... -amicale-0
http://www.banatsport.ro/stiri/campioan ... eren%C5%A3
http://www.banatsport.ro/stiri/gigel-bu ... %AEn-rusia
la prima vedere

Sus

PostData postării: Lun feb 22, 2010 8:02 am 

Data înscrierii: Joi iul 16, 2009 7:33 am
S-a lansat, recent, site-ul de știri sportive Banat Sport. La adresa www.banatsport.ro, pe prima linie a meniului, sunt înșirate cele mai importante echipe de sport din Banat, în ordinea: Poli Timișoara, Fortuna Covaci, CFR Timișoara (toate fotbal), BCM Elba (baschet masculin), HCM Poli Timișoara, UCMR Reșița (ambele handbal masculin). Succes!
www.fortuna-covaci.ro

Sus

PostData postării: Vin feb 26, 2010 1:04 pm 

http://banatsport.ro/stiri/%E2%80%9Epol ... 0%E2%80%9D :poli-poli:

Sus

PostData postării: Lun mar 01, 2010 9:10 am 

Data înscrierii: Mar iun 16, 2009 5:20 pm
Locaţie: Timisoara-Bogdanestilor
Felicitari pentru site, viata lunga si ne bucuram sa citim despre sportul banatean. Am fi bucurosi sa nu mai avem nevoie de carpeta sau prostsport daca ati cuprinde tot ce apare nou despre echipele din zona noastra!
Keep walking! :)

Sus

PostData postării: Mar mar 02, 2010 10:03 am 

Data înscrierii: Mie iul 15, 2009 11:53 am
Locaţie: G-rock
keep dreaming :mrgreen:

Sus

PostData postării: Vin mar 05, 2010 12:27 pm 

http://btsp.ro/stiri/rapid-poli-x2
Tim despre Poli !

Sus

PostData postării: Vin mar 05, 2010 4:38 pm 

Data înscrierii: Dum iun 28, 2009 10:23 am
Locaţie: pe nicăieri
O mică sugestie. Încercaţi să puneţi cele mai noi ştiri în topul paginii, să nu fie nevoie să scroll-ui toată pagina, pt a viziona cele mai noi articole. :)

Sus

PostData postării: Sâm mar 06, 2010 8:18 pm 

http://btsp.ro/stiri/bomb%C4%83-dacian- ... ima%C5%A3i

Varga&Balan

Sus

PostData postării: Mar mar 09, 2010 7:51 am 

http://btsp.ro/comment/reply/803
Sa votam!!! Cum se va termina meciul?

Sus

PostData postării: Mar mar 09, 2010 8:08 am 

Data înscrierii: Joi iul 02, 2009 8:13 pm
Locaţie: TM
prima oara cand vad site-ul, e interesant ca sunt 2 coloane, una cu stiri de toate felurile si una cu stirile "regionale"

nu ma atrage prea mult forma grafica, dar merge. succes mai departe !

Data înscrierii: 14.06.2006, 19:02 - Mesaje: 2327
Imagine

Sus

Anunt:xxx
Afişează mesajele:  sortate după:  
Topic nou Răspunde  [ 154 mesaje ]  Du-te la pagina 1, 2, 3, 4, 5 ... 8  următoare

Cine e online

Utilizatori ce navighează aici: niciunul şi 1 vizitator

NU Puteţi crea topice
NU Puteţi scrie mesaje
NU puteţi edita mesajele proprii
NU puteţi şterge mesajele proprii

Caută după:
Mergi la secţiunea: