Membru:     Parola:     Autologin?     
logo
logo

Topic nou Răspunde  [ 714 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36  următoare
Autor Mesaj
 subiect: Re: Din lumea larga...
PostData postării: Joi iul 29, 2010 8:27 am 
Site Admin

Data înscrierii: Mar iun 30, 2009 10:09 am
Locaţie: Celle
VladTM a scris:
Crez de Generatie a scris:
Topicul asta se numeste Din lumea larga, nu propaganda c.i.a pe europa de est/basme/jurnal de calatorie...
On topic,
Obama Regime & Black Panthers - Destruction of WHITE CIVIL RIGHTS
http://www.youtube.com/watch?v=hhqRODi_ ... re=related

Culmea ca tocmai tu sa-i condamni pe altii pentru propaganda :).

Trebe sa recunosti ca "Crez de Generatie" e f.f. amuzant =))

1958,1980 - anii nostri de glorie

Sus
 Citeşte profilul unui utilizator  

PostData postării: Joi iul 29, 2010 8:36 am 

Data înscrierii: Lun iul 06, 2009 8:12 pm
Robmaster a scris:
VladTM a scris:
Crez de Generatie a scris:
Topicul asta se numeste Din lumea larga, nu propaganda c.i.a pe europa de est/basme/jurnal de calatorie...
On topic,
Obama Regime & Black Panthers - Destruction of WHITE CIVIL RIGHTS
http://www.youtube.com/watch?v=hhqRODi_ ... re=related

Culmea ca tocmai tu sa-i condamni pe altii pentru propaganda :).

Trebe sa recunosti ca "Crez de Generatie" e f.f. amuzant =))

Dar in momentul asta e concurat de trotica pentru premiul "Ilogicus Maximus". Si concurentul vine tare din spate, e mai persistent si propaganda sa e cel putin la fel de amuzanta. Game on!

Sus

PostData postării: Vin iul 30, 2010 9:36 am 

Data înscrierii: Sâm iul 04, 2009 12:53 am
As United States Collapses, Media Worships LeBron James
http://www.youtube.com/watch?v=3B_xBWsDpz0

Sus

PostData postării: Vin iul 30, 2010 1:57 pm 

Data înscrierii: Lun dec 28, 2009 3:37 pm
"eMag a vandut sute de produse la preturi mult sub valoarea reala, iar altele la preturi mult mai mari, din cauza unei erori tehnice de Vlad Barza HotNews.ro
Joi, 29 iulie 2010, 14:38 Economie | IT

Din cauza unei probleme de interconectare intre serverele interne si centrele de date care a dus la desincronizarea mecanismelor de actualizare, preturile de vanzare pentru 463 de produse au fost afectate pe site-ul eMag.ro. Anumite produse au putut fi achizitionate cu un pret mult mai mic decat valoarea reala iar altele cu un pret mai mare. Compania isi asuma pierderi de peste 130.000 lei, site-ul nu a functionat timp de o ora pentru rezolvarea problemelor.
O prima estimare a diferentelor de pret cauzate de eroarea tehnica pe care eMag le va onora se ridica la suma de aproximativ 132.000 lei (de exemplu: 18 televizoare afisate cu pret mediu 180 lei fata de 2.700 lei, 27 notebookuri afisate la un pret mediu de 130 lei fata de 1800 lei precum si alte produse diverse insumand 248 comenzi.
Ca urmare a erorii tehnice, joi dimineata a fost necesara resincronizarea tuturor sistemelor, ceea ce a dus la indisponibilitatea de peste o ora a site-ului.
"Celor care au comandat produse la preturi mai mici decat oferta normala le vom livra produsele exact la pretul respectiv iar celor care au comandat la preturi mai mari le vom actualiza comenzile la pretul de lista corect. Livrarile se vor face in limita stocului disponibil si in ordinea primirii comenzilor, dupa procedura normala", a declarat intr-un comunicat, Radu Apostolescu, director de marketing eMMag.
Mgazinul online eMag a anuntat pentru primul semestru o cifra de afaceri de 41 milioane euro, crestere de 64% fata de prima parte din 2009.
Eroare de peste 30.000 de euro "

... am învaţat că, este prea greu să-ţi dai seama unde să tragi linie între a fi amabil, a nu răni oamenii şi a-ţi susţine părerile ... Imagine

Sus

PostData postării: Vin iul 30, 2010 8:24 pm 

Data înscrierii: Dum iun 28, 2009 8:06 am
Locaţie: Graz (Austria)
Un articol putin mai vechi din The Guardian.
Krystian Zimerman este un pianist polonez, dupa parerea mea un geniu. Cu siguranta, e pianistul meu preferat si unul din cei mai mari muzicieni in prezent. In articolul de mai jos puteti afla parerea lui despre guvernarea americana.

http://www.guardian.co.uk/music/2009/ap ... nce-poland

Daca dupa ce ati citit interviul vreti sa-l cunoasteti mai bine pe Zimerman, exista un interviu audio cu el. S-ar putea sa fie singurul pe care l-a dat. Omul nu are absolut nicio treaba cu publicitatea.
E un interviu fantastic.
Partea 1. Restul partilor le gasiti in dreapta pe youtube (sunt 5).
http://www.youtube.com/watch?v=j6PpDQ6m ... re=related

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 9:44 am 

Data înscrierii: Vin aug 07, 2009 9:06 am
Locaţie: Timisoara
Sunt mai vechi, dar eu acum le-am gasit.

Astept cu nerabdare anii in care nu va mai exista altceva decat aceasta mirobolanta cultura americana! :green4: :green4: :usa: :green6:

Incredibil de tare ma irita astia! Ingamfarea (care totusi cred ca este cel mai putin periculos aspect al acestei mentalitati) depaseste orice fel de limite.

Imagine

http://www.youtube.com/watch?v=fbN00fDM1rM
http://www.youtube.com/watch?v=aqmck0PU4KU&feature=related

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 10:37 am 

Data înscrierii: Dum iun 28, 2009 7:50 am
Locaţie: Nicosia
fantasy a scris:
Incredibil de tare ma irita astia! Ingamfarea (care totusi cred ca este cel mai putin periculos aspect al acestei mentalitati) depaseste orice fel de limite.

;)) :ymhug:

Nicosia e un oraş foarte cosmopolit - ciprioţi, englezi, români, ruşi, ucrainieni, greci, nemţi, filipinezi, polonezi, sârbi, bulgari, israelieni, arabi, americani - cetăţeni, rezidenţi, turişti, ilegali. Ştii cine sunt cei mai îngîmfaţi şi aroganţi dintre ei? N-o să crezi: nemţii :D Pentru mine a fost un oarecare şoc să văd câtă făţărnicie se-ascunde-n spatele omiprezentelor - în Germania :D - danke, bitte şi sie. Iar după nemţi ar fi, fără discuţie şi oarecum firesc, israelienii. Apoi englezii. Bine, americani nu-s mulţi aici, aşa că nu-i pot include într-o astfel de statistică. Dar nemţii sunt, să-i zicem, surpriza neplăcută.

Povesteam de cuplul de nemţi ce l-am întîlnit vara trecută, tipi la ~50 de ani. Ce mi-au zis despre subiectul ăsta, citat aprox: "tineri [germani] ca ăştia [de-aici] ne fac ţara de râs. Acasă, în Germania, îi vezi în fiecare zi, îi întîlneşti în fiecare zi, nu li se-aude guriţa deloc, iar când îi întrebi ceva fie tac, fie dau din colţ în colţ. În schimb, când vin în ţări din astea, numai gura e de ei, aruncă cu banii-n stînga şi-n dreapta, sunt dispreţuitori şi nepoliticoşi că deh, ei sunt germani. Ni s-a-ntâmplat de multe ori, în călătorii, să fim trataţi cu răceală sau chiar ostilitate, şi cînd am întrebat din ce motiv, ni s-a spus păi de-aia, că voi credeţi că dacă sunteţi germani credeţi că vi se cuvine tot, că puteţi cumpăra orice şi pe oricine. Le spuneam păi bine, de unde, că uite, noi suntem ingineri, avem salariu ca şi tine, muncim ca şi tine, maşina noastră nu-i mai grozavă ca a ta, şi-atunci tipii se mai destindeau şi se apucau să ne povestească din experienţa lor cu noua generaţie de germani. Ne fac de râs şi-avem de suferit, ăsta-i adevărul".

Un mic flashback: în facultate - la ETc - am avut colegi arabi, palestinieni şi greci. Palestinienii scoate-i din socoteală. Rămân arabii şi grecii. Destul de interesant, grecii erau net mai prost văzuţi, atât de către profesori, cât şi de colegi, comparativ cu arabii. Erau văzuţi bine doar de către anumite colege :D Trişori, mincinoşi, aroganţi. Nu te puteai încrede în ei. "Fereşte-te de greci când îţi fac daruri" şi-a găsit o confirmare în acei ani. Cu ciprioţii e la fel, fereşte-te de ciprioţi când încep să-ţi spună "prietene".

Israelienii: ăştia, cel puţin aici în Cipru, au o oarecare justificare. Majoritatea sunt tineri de 18 ani, care vin aici să-şi petreacă cele două-trei săptămâni înainte de-a pleca în armată. Se-mbată, se iau de oameni, sar cu mopedurile prin curţi şi prin piscine, accidentează oameni, fac praf camere de hotel şi localuri. Spuneam că au o oarecare justificare pentru că, aşa cum spun ei "în două săptămâni vom fi în război, nu ştim dacă la trei zile dup-aia mai suntem în viaţă, aşa că să ne bucurăm de ea măcar un pic acum, cât se poate".

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 11:31 am 

Data înscrierii: Vin aug 07, 2009 9:06 am
Locaţie: Timisoara
trotica a scris:
;)) :ymhug:

....

Nici acum nu am facut comparatii :)
Nesimtiti sunt peeste tot, nu am niciun dubiu. Stiu prea bine cum se comporta spre exemplu englezii cand ies din tara lor unde traiesc sub mii de interdictii de tot genul si unde nu isi permit financiar sa faca ce fac in alte tari. Cat despre nemti, mie personal nu mi-a fost dat sa intalnesc specimene iesite din normele bunului simt, dar nu neg ca pot exista.

DAR, acum serios, tie ti se pare ca oamenii aceia care vorbesc despre "primitivii" [ care sunt binecuvantati (printre putinele binecuvantari) sa nu fie infestatii zilnic de mizeriile nascute din dorinta alora de profit (s.a.)] au o atitudinea deosbita? mie una mi se pare o mizerie fara margini, dar deh, poate sunt eu iarasi idealista.
:-*

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 11:47 am 

Data înscrierii: Dum iun 28, 2009 8:47 pm
Problema nu consta in faptul ca niste americani au facut un filmulet publicitar in care prezinta niste oameni care nu au vazut in viata lor un hamburger, ci in faptul ca traim intr-un consumatorism care nu iarta, care are altfel de repere decat am vrea noi.

Din punct de vedere al publicitatii zilelor noastre, spotul este foarte bun, bine gandit si isi atinge scopul. Mascheaza si marcheaza un "conflict" dintre traditional si modern, neatacand direct, nespunand direct ca e mai ok asa decat asa, inclusiv fraza din incheiera spotului "I like seal meat better" da o aparenta justa spotului, insa dincolo de imagini si cuvinte, creierul nostru extrage exact ce au vrut realizatorii: "traditionalistii sunt asa de inapoiati incat habar nu au sa manance un hamburgher".
In concluzie, din pdv al advertisingului este un spot de top.

Trecand in alt registru, nu ne impiedica nimeni sa mergem pe la Hollywood, in miezul luxului si al confortului sau sa ne plimbam printre cele 5 stele ale Las Vegasului, sa alegem oameni pe care sa ii filmama cum nu sunt in stare sa schimbe un bec.

PS: Cam prea mult ne plangem si ne atacam intr-o lume in care reperele sunt sucite complet iar toate regulile de conduita pe care le stiam au fost rescrise. Oricat de mult ne-ar deranja, ne vom vedea din nou noaptea in jurul gheretelor de junk food mancand un hamburgher, o pleskavita sau o saorma. Ele ne ofera lucrul dupa care alergam ca tampitii: comoditatea.

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 1:00 pm 

fantasy a scris:
tie ti se pare ca oamenii aceia care vorbesc despre "primitivii" [ care sunt binecuvantati (printre putinele binecuvantari) sa nu fie infestatii zilnic de mizeriile nascute din dorinta alora de profit (s.a.)] au o atitudinea deosbita? mie una mi se pare o mizerie fara margini, dar deh, poate sunt eu iarasi idealista.

Îţi place literatura SF? În urmă cu ceva ani, am citit o povestioară mică, scrisă chiar de-un român cred, foarte faină. Evident, acţiunea avea ca personaje principale extratereştrii, doar că, de data asta, nu erau în spaţiu, ci undeva sub pământ, aproape de nucleu.

Scena acţiunii "arăta" precum, să zicem, sala de comandă a unei hidrocentrale. Multe indicatoare despre ce se întâmplă la suprafaţă, pe pământ, iar cei doi extratereştri din tură - unul mai în vârstă şi mai experimentat, celălalt mai tânăr, ucenic - transpirând de zor de-atâta lucru (ceva de genul ăsta http://www.youtube.com/watch?v=5fkPfEOdlJo)

- Senzorii indică o creştere a presiunii plăcilor tectonice în zona Surinamului! Apasă maneta aia ca să deplasezi Alaska doi centimetri mai la vest, să absoarbă din tensiune.
- Se înregistrează o migraţie a urşilor în zona Mexicului, măreşte un pic cantitatea de ploaie ca să crească vegetaţia şi să-i ţină pe loc.
- Nu aşa, prea mult, un transatlantic cu 1000 de oameni e în pericol, micşorează un pic frontul atmosferic.
Şamd.

La sfârşitul zilei, când lucrurile se liniştesc, cei doi se lăţesc în fotolii şi se relaxează la o cafea.
- Grea zi azi, şefule! - zice extraterestrul cel tânăr. Nu ştiam că pământenii sunt atât de neajutoraţi, din tot ce-am studiat reieşea că cred despre ei înşişi că-s avansaţi, cea mai inteligentă civilizaţie din univers, cînd colo...
- Eeah... - zice ăl bătrân. Toţi sunt la fel la-nceput. Oricum, se descurcă binişor pân-acum, au baraje, au nave spaţiale, au enrgie nucleară. Ce mă miră pe mine unul e că, spre deosebire de alţii, ei n-au reuşit încă să descopere şi să utilizeze tehnica de "perpetuum mobile".
- In-cre-di-bil! - face cel tânăr nişte ochi mari, plini de uimire.

Eeh, revenind la hamburgherul nostru... La fel ca-n povestioara de mai sus, mie problema clipului mi se pare doar o problemă de referinţă. Americanului i se pare incredibil că mai e lume care să nu fi auzit de sau gustat un hamburger. Din referinţa lui, orice "sat" american are televiziune, internet, implicit reclame despre hamburger. Din referinţa lui, a văzut că hamburger există şi-n Hamburg, şi-n Bangkok, şi-n Moscova, şi-n Paris, peste tot. Aşadar, pentru el e o sursă de mirare, incredibil, "vă puteţi imagina că-n ziua de azi există oameni care..." n-au descoperit perpetuum mobile? Dar asta e în referinţa lor, care, transpusă greşit într-a noastră, îndreptăţeşte reacţia, în consecinţă, greşită, de-a replica, pe bună dreptate în referinţa noastră, "de ce-ar fi trebuit să mă intereseze hamburgerul vostru şi credeţi că sunteţi mare breji c-aveţi un hamburger nenorocit care nici nu-mi place până una-alta"

Savantă explicaţie-am dat :D :)) :))

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 8:04 pm 

Data înscrierii: Lun dec 28, 2009 3:37 pm
:green1:
China este ţara cu cele mai multe condamnări la moarte: 5.000 de execuţii în 2009
Cele 5.000 de execuţii înregistrate în China în 2009 fac ca gigantul asiatic să ocupe prima poziţie din lume, în ceea ce priveşte aplicarea pedepsei cu moartea, sentinţă la care au fost condamnate 5.679 de persoane din toată lumea pe parcursul anului trecut, transmite sâmbătă Efe.
ONG-ul italian 'Nessuno tocchi Caino', care militează împotriva aplicării pedepsei capitale, a prezentat la Roma un raport potrivit căruia în China au fost realizate 88 la sută din execuţiile înregistrate la nivel mondial în 2009, pe locurile următoare situându-se Iranul, cu cel puţin 402 execuţii şi Irakul - cu minimum 77.
'Chiar dacă pedeapsa capitală continuă să fie considerată în China un secret de stat, în ultimii ani au apărut ştiri, provenite şi din surse oficiale, conform cărora condamnările la moarte dictate de tribunale s-au diminuat cu până la 30 la sută, faţă de anul anterior', menţionează raportul.
'Diminuarea numărului execuţiilor capitale a devenit mai semnificativă începând cu luna ianuarie 2007, când a intrat în vigoare reforma legislativă potrivit căreia orice condamnare la moarte dispusă de tribunalele de rang inferior trebuie revizuită de Curtea Supremă'', se precizează în raport.
Curtea Supremă chineză a anulat 15 la sută din condamnările la moarte pe care le-a examinat în 2007, dar şi 10 la sută din cele revizuite în 2008.

adevarul.ro

... am învaţat că, este prea greu să-ţi dai seama unde să tragi linie între a fi amabil, a nu răni oamenii şi a-ţi susţine părerile ... Imagine

Sus

PostData postării: Sâm iul 31, 2010 8:34 pm 

Data înscrierii: Mie iun 17, 2009 10:21 pm
Locaţie: Locație
La China puteau pune aproape orice titlu care să conțină cuvintele „cele mai multe”:D

Sus

PostData postării: Dum aug 01, 2010 1:06 pm 

fantasy a scris:
:-*

pentru tine - una dintre melodiile mele "all-time favorite": Maid of Orleans, OMD
http://www.youtube.com/watch?v=ig2Q4Ub4TnM
:ymhug:

Sus

PostData postării: Lun aug 02, 2010 10:27 am 

Data înscrierii: Joi iul 02, 2009 2:54 pm
SUA, gata de atac impotriva Iranului
http://www.9am.ro/stiri-revista-presei/ ... nului.html

Sus

PostData postării: Lun aug 02, 2010 9:22 pm 

teero1921 a scris:

Teero, ştirea asta e o simplă constatare de fapt: oricine a făcut armata sau care e-n temă cu armata ştie că toate statele majore, pe timp de pace, elaborează planuri şi simulări de atac şi apărare. Poţi fi sigur că armata americană are elaborate planuri de invazie a României, la fel cum au şi Rusia, Ucraina, Franţa, Ungaria, Bulgaria, Serbia... Oops, nu, Serbia nu :violetdevil:

Sus

PostData postării: Mar aug 03, 2010 3:41 pm 

Ceva ce-mi place :D :x

Well, if you ever plan to motor West,
Travel my way, take the highway,
That's the best.
Get your kicks on Route 66

Well, it winds from Chicago to LA
More than two thousand miles,
All the way.
Get your kicks on Route 66

Well, it goes to St. Louis, down to Missouri
Oklahoma City looks oh, so pretty
You'll see Amarillo, Gallup, New Mexico,
Flagstaff, Arizona,
Don't forget Wynonna,
Kingman, Barstow, San Bernardino.

If you get hip to this kind of trip,
I think I'll take that
California trip.
Get your kicks on Route 66.

Depeche Mode, Route 66
http://www.youtube.com/watch?v=qqrKxBhKdFM

Sus

PostData postării: Mar aug 03, 2010 11:19 pm 

trotica a scris:
teero1921 a scris:

Teero, ştirea asta e o simplă constatare de fapt: oricine a făcut armata sau care e-n temă cu armata ştie că toate statele majore, pe timp de pace, elaborează planuri şi simulări de atac şi apărare. Poţi fi sigur că armata americană are elaborate planuri de invazie a României, la fel cum au şi Rusia, Ucraina, Franţa, Ungaria, Bulgaria, Serbia... Oops, nu, Serbia nu :violetdevil:

Ohoho esti amuzant nu gluma. Faptul ca orice armata de pe planeta asta are planuri de invadazie a unor tari aliate, unele aliate traditional, ar trebui sa iti spuna ceva despre tara pe care acea armata o reprezinta. Te gandesti tu bine ce, si imi spui. Doar sa stai mai mult nu sa imi dai iar un exemplu irelevant sau o duma obosita si fara sens. De asemenea, propaganda nu se pune.

Sus

PostData postării: Mie aug 04, 2010 6:57 am 

Usul a scris:
Faptul ca orice armata de pe planeta asta are planuri de invadazie a unor tari aliate, unele aliate traditional, ar trebui sa iti spuna ceva despre tara pe care acea armata o reprezinta.
Se spune aşa: "paza bună trece primejdia rea". Nici nu se uscase bine saliva pe buzele pupăcioase ale lui Ribbentrop şi Molotov, că nemţii au şi dat buzna peste sovietici, prinzându-i cu nădragii-n vine. Aşa de bine se aliase România cu Germania, că de beţia bucuriei românii au întors armele. Sovieticii, fraţii noştri mai mari, au prins atâta drag de noi că, după ce ne-au eliberat, au uitat să mai plece şi-au început să se simt-aici ca la ei acasă. Linia verde din Cipru, lângă care stau, e semnul dintre confruntarea aliatelor NATO Turcia şi Grecia, din 74. Cum era cu Dunquerque-ul?

Să nu fim naivi, afinitatea de alianţă militară depinde în ultimă instanţă doar de comandantul suprem al unei armate, restul sunt mai mult sau mai puţin concesii. Pune-l pe crez comandant suprem al forţelor armate britanice şi mâine Anglia va declara război Statelor Unite. Evident, nu Anglia. Aşa că SUA, ca să nu se obosească să meargă pân-acolo, va cere aliatului său Franţa, până mai ieri aliat al Angliei, să rezolve problema, lucru de care armata franceză s-ar codi, dar ar fi cu entuziasm sprijită de francezii de rând. În Anglia, crez al nostru va cere rapid planurile elaborate anterior de statele majore privind o posibilă invazie a Angliei de pe mare venită din partea aliatului Franţa. Şamd....

Sus

PostData postării: Mie aug 04, 2010 9:08 am 

trotica a scris:
Usul a scris:
Faptul ca orice armata de pe planeta asta are planuri de invadazie a unor tari aliate, unele aliate traditional, ar trebui sa iti spuna ceva despre tara pe care acea armata o reprezinta.
Se spune aşa: "paza bună trece primejdia rea". Nici nu se uscase bine saliva pe buzele pupăcioase ale lui Ribbentrop şi Molotov, că nemţii au şi dat buzna peste sovietici, prinzându-i cu nădragii-n vine. Aşa de bine se aliase România cu Germania, că de beţia bucuriei românii au întors armele. Sovieticii, fraţii noştri mai mari, au prins atâta drag de noi că, după ce ne-au eliberat, au uitat să mai plece şi-au început să se simt-aici ca la ei acasă. Linia verde din Cipru, lângă care stau, e semnul dintre confruntarea aliatelor NATO Turcia şi Grecia, din 74. Cum era cu Dunquerque-ul?

Să nu fim naivi, afinitatea de alianţă militară depinde în ultimă instanţă doar de comandantul suprem al unei armate, restul sunt mai mult sau mai puţin concesii. Pune-l pe crez comandant suprem al forţelor armate britanice şi mâine Anglia va declara război Statelor Unite. Evident, nu Anglia. Aşa că SUA, ca să nu se obosească să meargă pân-acolo, va cere aliatului său Franţa, până mai ieri aliat al Angliei, să rezolve problema, lucru de care armata franceză s-ar codi, dar ar fi cu entuziasm sprijită de francezii de rând. În Anglia, crez al nostru va cere rapid planurile elaborate anterior de statele majore privind o posibilă invazie a Angliei de pe mare venită din partea aliatului Franţa. Şamd....

Exact asa cum ma asteptam, ai dat niste exemple irelevante si o duma. Felicitari, nu ai inteles nimic. Dar absolut nimic.

Sus

PostData postării: Mie aug 04, 2010 10:17 am 

Usul a scris:
Exact asa cum ma asteptam, ai dat niste exemple irelevante si o duma. Felicitari, nu ai inteles nimic. Dar absolut nimic.
Usule, cele mai haioase sunt exprimările eliptice de genul "v-am spus eu", "ai să vezi", "n-ai înţeles nimic" - nu oferă o motivaţie, un argument, nimic. Empty, null void! :))

Cât de irelevante ţi se par ţie maşinile militare UN - cu militari olandezi - care trec zilnic pe bulevardul din faţa geamului meu sau gardul de sârmă ghimpată cu pichete din apropiere, sau elicopterele care survoleză din când în când zona?

Luminează-mă tu cum stă treaba cu planurile de invazie pe timp de pace şi-apoi am să-ţi spun părerea colegului meu englez, că tocmai am vorbit cu el pe tema asta la o ţigară. Deşi, sunt de-acum convins că nici părerea lui nu va avea vreo valoare pentru tine, că doar tu ştii mai bine ca el ce şi cum ;;)

Sus

Anunt:xxx
Afişează mesajele:  sortate după:  
Topic nou Răspunde  [ 714 mesaje ]  Du-te la pagina anterioară  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36  următoare

Cine e online

Utilizatori ce navighează aici: niciunul şi 1 vizitator

NU Puteţi crea topice
NU Puteţi scrie mesaje
NU puteţi edita mesajele proprii
NU puteţi şterge mesajele proprii

Caută după:
Mergi la secţiunea: